Onze verhalen

De werk ingrediënten van Bart

Zwolle_X-ICT_146-scaled-aspect-ratio-1290-600

Gezelligheid en hele leuke uitjes

Potje tafeltennissen, koffie drinken en gezelligheid, dat zijn toch wel de ingrediënten van Bart’s werkdag. “Leuke uitjes worden door X-ICT georganiseerd en de werksfeer is gewoon top. Met alle collega’s overleefden we een Prison Escape en hadden een uitje naar Texel.” Werken bij X-ICT is heel laagdrempelig. Het werk is de ene keer wat drukker dan de andere keer. Het schommelt heel erg. De vrijheid die je hebt is fijn, de privé-werkbalans is dan ook prima. “Genoeg vrije tijd om te fitnessen, met vrienden af te spreken en af en toe een potje gamen. Anders ben je geen echte ICT-er,” lacht Bart hardop vanuit zijn werkplek.

“Genoeg vrije tijd om te fitnessen, met vrienden af te spreken en af en toe een potje gamen.”
Zwolle_X-ICT_151
Zwolle_X-ICT_165
Zwolle_X-ICT_152
Zwolle_X-ICT_093

Teamwork

Als software consultant werkt Bart in een team van zes á zeven mensen. Het zijn niet allemaal consultants. In het team zijn er verschillende disciplines, van iemand die de administratie doet, tot demo’s, planning en SNMP trainingen. “De sfeer is echt heel goed. Iedereen kan goed met elkaar opschieten. Dat maakt het werken bij X-ICT zo leuk, omdat de werksfeer zo leuk is.”

Grijpen die kans!

Met de papieren van MBO IT-beheer en HBO infrastructuur, design en security in zijn broekzak, bezoekt Bart attractieparken, gemeentes en ziekenhuizen, om monitoringpakketten te installeren en te onderhouden. Het was een goede leerschool om eerst bij de servicedesk van X-ICT te beginnen en klanten te woord te staan om vragen te beantwoorden. Toen kwam de mogelijkheid om als consultant in de buitendienst te werken. “Grijpen die kans!”, zei Bart in volle overtuiging. Bart gaat langs bij klanten die een onderhoudscontract hebben om installaties in orde te houden of nieuwe installaties te installeren. Zeg maar, om als software consultant de monitoring Up and Running te houden.

Zwolle_X-ICT__Marlies_174-Middel-aspect-ratio-185-185

Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Bel of WhatsApp mij!

Marlies van Beesten, HR Adviseur
Telefoon 06 19 36 00 27

Stuur een app

Liever meteen solliciteren?
Wij ontvangen je gegevens graag, bij voorkeur
per e-mail via marlies.van.beesten@x-ict.nl