Onze cultuur

Dompel je onder in een wereld waar techniek en ICT samenkomen

Wanneer je bij ons binnenstapt, proef je meteen de sfeer. Er heerst een rustige drukte. De radio staat gezellig aan. Her en der wordt er overlegd aan een bureau, een klant te woord gestaan of gezellig gekletst bij de koffieautomaat.

Onze ongedwongen sfeer is wat onze mensen het meest waarderen

Je kunt de drukte opzoeken, maar dus ook de rust. Ons werk binnen vraagt erom regelmatig te overleggen. We werken met z’n allen aan een totaaloplossing voor de klant. Van kennismaking en advies, tot offertes en contracten, tot het plannen van service en onderhoud en installaties en de voorbereiding hiervan. We stappen gemakkelijk even naar elkaar toe wanneer we iets nodig hebben of een vraag hebben. En ook de deur van onze directie staat altijd open. De sfeer is heerlijk ongedwongen en informeel.

Als je ‘buiten’ werkt, ga je lekker op pad. Dat doe je soms alleen, maar vaker nog met een collega. We werken hard, maar er is ook ruimte om te lachen en te geinen met elkaar, zoals onze engineers zelf vaak zeggen. Het zou zonde zijn als we je helemaal nooit zien, dus af en toe ben je ook op kantoor natuurlijk. Al is het alleen maar om een vrijdagmiddag borrel mee te pakken of een stukje taart.

Kies jouw ideale mix aan werkingrediënten

Binnen X-ICT krijg je vrijheid. Tuurlijk, er liggen taken die moeten gebeuren en werkzaamheden waar je niet omheen kunt. Je neemt zelf je verantwoordelijkheid en krijgt het vertrouwen van ons mee om je functie naar eigen inzicht in te richten en een, voor jou ideale, werk-privébalans te creëren.

Wil je je ontwikkelen? Ook dan denken we graag met je mee. Je krijg bij ons alle vrijheid om (bij) te leren. We denken met je mee, we zien jou, je talenten en je wensen. Jij kiest jouw ideale mix aan werkingrediënten zodat je jezelf en je carrière up and running houdt!

Klinkt dit nou allemaal te mooi om waar te zijn? We laten je graag weten hoe onze mensen werken bij X-ICT nou ECHT beleven! Het is bij ons mogelijk om eerst een dag mee te lopen zodat je zeker weet dat het werk en de organisatie bij je past. Lees alle persoonlijke verhalen of kom eens kennismaken om de sfeer ‘live’ te proeven!

Zwolle_X-ICT_028
Zwolle_X-ICT_193
Zwolle_X-ICT_050-scaled-aspect-ratio-1290-600.jpg
Zwolle_X-ICT_093
Zwolle_X-ICT_066

Onze kernwaarden

Wij zijn

Verbindend

We verbinden onze verschillende disciplines moeiteloos aan elkaar zodat we de klant het beste kunnen bedienen. We verbinden ons graag aan onze klanten. Ook voor de lange termijn, bijvoorbeeld door middel van service & onderhoud of monitoring. Zo ontzorgen we ze altijd volledig! Daarnaast hechten we waarde aan verbinding binnen ons team.

Wij zijn

Betrokken

We zijn trots op wat we samen bereiken. We helpen elkaar waar nodig en voelen ons betrokken bij het werk wat we doen en bij elkaar! Door met verschillende afdelingen regelmatig bij elkaar te komen, blijft niet alleen onze kennis maar ook de koffieautomaat up en running.

Wij zijn

Informeel

We werken op een ongedwongen manier samen. Bij ons mag iedereen zichzelf zijn. Dat krijgen we ook terug van onze medewerkers. We organiseren daarnaast regelmatig leuke uitjes zoals een weekendje weg met het hele team. We weten dat je al vaak van huis bent dus we vergeten ook zeker niet jouw geliefde of gezin als we je nog langer stelen. Hadden we al gezegd dat we betrokken zijn?

Wij zijn

Oplossingsgericht

We denken in kansen en zien mogelijkheden tot vernieuwing of verbetering. Zo zijn er in de loop der jaren vanuit verschillende knelpunten al mooie nieuwe producten en diensten ontstaan. Denk maar aan Docksters en UPS4all. Je zult ons nooit zomaar horen zeggen: “dat weten of kunnen wij niet”. Wij gaan altijd op zoek naar een oplossing!

Wij zijn

Vertrouwen

We doen wat we beloven. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Dat communiceren we naar onze klanten maar dat geldt ook zeker voor onze medewerkers. Misschien klinkt vertrouwen vanzelfsprekend, maar we stippen het toch graag aan. Bij ons is jouw carrière in goede handen. We geven het vertrouwen daarnaast ook graag weg. Huh, weg? Zeker! Het vertrouwen om je functie naar eigen inzicht in te delen en gaan uit van eigen verantwoordelijkheid.

‘Bij ons kies je jouw ideale mix aan werkingrediënten. Zo houd je jezelf en je carrière up & running!’

‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!’

Sinds 2007 is X-ICT een zelfstandig bedrijf, maar ons team heeft ruim 25 jaar ervaring. Met veel enthousiasme delen wij die jarenlange kennis. Dat doen onze adviseurs bijvoorbeeld in een kennismakings- of adviesgesprek en onze engineers en consultants, ieder met hun specialisme, op locatie bij de klant.

​Onze mensen en de manier waarop zij onze relaties verder helpen maken X-ICT uniek. Onze klanten waarderen ons vanwege onze manier van samenwerken: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.

Zwolle_X-ICT__Marlies_174-Middel-aspect-ratio-185-185

Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Bel of WhatsApp mij!

Marlies van Beesten, HR Adviseur
Telefoon 06 19 36 00 27

Stuur een app

Liever meteen solliciteren?
Wij ontvangen je gegevens graag, bij voorkeur
per e-mail via marlies.van.beesten@x-ict.nl