Onze verhalen

Afwisselend, Bescheidenheid & Goede Werksfeer

Willem-Drost_4-aspect-ratio-1290-600

Van zeeman tot adviseur netwerkbekabeling

Er was één doel en dat was op het water zijn. Een zeeman in hart en nieren en hij genoot van de vrijheid op zee. Willem heeft één jaar bij de kustwacht en vier jaar bij de marine gewerkt, tot de liefde hem andere een andere richting op voer. Hij koos ervoor om aan wal te gaan werken. Bij een installatiebedrijf in contact met data gekomen en vervolg stappen gemaakt in de datatechniek, als projectleider en monteur. “Die informele sfeer geeft je het warme gevoel alsof je hier al jaren werkt,” aldus de zesenvijftigjarige, die sinds september vorig jaar aan de slag is gegaan als adviseur netwerkbekabeling. “Je bent nieuw en denkt even oppassen wat je doet en zegt, maar dat hoeft helemaal niet. Je voelt je hier direct thuis. Je komt met jonge mensen te werken, nou die hebben energie. Tijd om in te dutten heb je niet, je gaat mee in de goede workflow.

Zwolle_X-ICT_165
Zwolle_X-ICT_211

Veel vrijheid om tijd in te delen

“Je hebt veel vrijheid hoe je je tijd indeelt. Je hebt veertig uur en die tijd deel je zelf in. Gewoon op basis van vertrouwen. Je kan thuis werken en op kantoor. De directie is heel nuchter, doe maar normaal. De deur staat altijd open. De werksfeer is gewoon heel prettig met mensen die je kunt vertrouwen.”

“Weet je je spreekt dezelfde taal over netwerkbekabeling met al je collega’s dat geeft energie,” vertelt Willem enthousiast. “De klant helemaal ontzorgen in het traject van A tot Z. Het probleem bij de klant weghalen en op ons bordje leggen. Daar ga je voor! Calculatie maken, wensen van de klant goed in kaart brengen en met de werkvoorbereiders alles bespreken. Werken bij X-ICT heeft meer mogelijkheden dan alleen een kabeltje installeren.”

“Werken bij X-ICT heeft meer mogelijkheden dan alleen een kabeltje installeren”
Zwolle_X-ICT__Marlies_174-Middel-aspect-ratio-185-185

Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Bel of WhatsApp mij!

Marlies van Beesten, HR Adviseur
Telefoon 06 19 36 00 27

Stuur een app

Liever meteen solliciteren?
Wij ontvangen je gegevens graag, bij voorkeur
per e-mail via marlies.van.beesten@x-ict.nl