Onze verhalen

Dynamisch, Prettige Werksfeer & Betrokken

Zwolle_X-ICT_172-scaled-aspect-ratio-1290-600

Samen successen vieren

“Geen dag is hetzelfde! De werksfeer is echt super. De lijntjes zijn kort en je wordt echt betrokken bij projecten. We werken hard met elkaar. Uitdagingen gaan we samen aan en de diversiteit en verscheidenheid aan collega’s zijn het belangrijkste. Aandacht voor personeel staat op nummer 1,” vertelt Marlies passievol over haar vakgebied Human Resources bij X-ICT. Oja, het belangrijkste had deze enthousiaste HR adviseur eigenlijk eerst willen vertellen. “We vieren successen samen! En we organiseren onder andere elk jaar een zomer-bbq, personeelsfeest en iedereen krijgt een kerstpakket. Dat vinden we heel belangrijk.”

“We vieren successen samen”
Zwolle_X-ICT_175
Zwolle_X-ICT_096

Goede combi met gezin en vrijdagmiddagborrel

Werken bij X-ICT is goed te combineren met het gezinsleven. Met haar gezin en familie gaat ze graag op pad. Lezen, wandelen en extra veel leuke dingen doen met haar 2 kinderen is haar favoriete vrijetijdsbesteding. Flexibiliteit qua werktijden en de mogelijkheid om parttime te werken is ideaal om werk en kinderen Up and Running te houden. Als Marlies thuiskomt zegt haar man vaak: “Je maakt zoveel leuke dingen mee! Altijd leuk om de verhalen over je werk te horen.”

Er is zelfs tijd om bij te praten met collega’s tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. “Je moet wel tegen een geintje kunnen, dat is gewoon heel gezellig. Je wordt gezien en gewaardeerd”. Bij X-ICT krijg je de kans om je te ontwikkelen, je eigen functie verder vorm te geven en is er genoeg tijd voor ontspanning.

“Je moet wel tegen een geintje kunnen, dat is gewoon heel gezellig.”

Wanneer pas je bij X-ICT?

Vertel Marlies, jij als HR adviseur weet als geen ander wanneer je bij X-ICT past: “Doe maar normaal. Het is hier heel laagdrempelig en je moet jezelf echt niet meer voelen dan een ander. Je bent allemaal gelijk. Er is echt aandacht voor het personeel. We weten wat er op de werkvloer speelt. Ook het management heeft echt oog voor de mensen die hier werken. De focus ligt op het personeel. Wat heb je nodig qua opleidingen, gesprekken, hoe voel je je op je werk. Je gehoord voelen is belangrijk. Werken bij X-ICT werkt aanstekelijk, veel mensen uit ons netwerk voelen zich hier thuis.”

Zwolle_X-ICT__Marlies_174-Middel-aspect-ratio-185-185

Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Bel of WhatsApp mij!

Marlies van Beesten, HR Adviseur
Telefoon 06 19 36 00 27

Stuur een app

Liever meteen solliciteren?
Wij ontvangen je gegevens graag, bij voorkeur
per e-mail via marlies.van.beesten@x-ict.nl