Onze verhalen

Gezellig, Dynamisch & Sociaal

Zwolle_X-ICT_189-scaled-aspect-ratio-1290-600

Altijd dynamisch

“Werken bij X-ICT in één woord omschrijven? Dynamisch!”, roept planner Tom (32 jaar) direct. “De dynamiek zit echt in de werkzaamheden. Je weet s ’ochtends nooit wat er die dag gaat komen. Van alles is mogelijk. Je spreekt iedereen binnen en buiten de organisatie. Verkoop, projectleiding, collega’s in de computerruimtes, werkvoorbereiding, monteurs en klanten.” Tom plant alle monteurs in voor netwerkbekabeling, dat zijn er zo’n veertig. Hij werkt nauw samen met de werkvoorbereiding, die zorgen voor materialen en de tekeningen. De projectleider wordt aangehaakt om extra sturing aan het project te geven of werkt mee aan grote klussen waar haken en ogen aan zitten. De ene keer is het wat stressvoller dan de andere keer en kom je soms handjes te kort. Samen los je het op.

“Je weet nooit wat er die dag gaat komen. Alles is mogelijk!”
Zwolle_X-ICT_095
Zwolle_X-ICT_108

Zo snel kan het gaan

“Het is leuk om voor veel verschillende type klanten aan het werk te zijn, zowel voor installateurs, als scholen of in de zorg,” vertelt Tom verder. “Die logistieke mbo-opleiding komt goed van pas. Je zorgt dat iedereen Up and Running is en blijft.” Tom heeft hiervoor bij een drukkerij gewerkt in de productie en is daarvoor een tijdje directiechauffeur geweest. Via een vriend, die datamonteur is, werd hij geattendeerd op deze baan in de planning. CV opgestuurd, belletje naar Jan gedaan en kwam op gesprek. Zo snel kan het gaan. Die gevarieerdheid en snelheid past bij deze voetballer en Formule 1 fan. In zijn vrije tijd speelt sport een grote rol. Naast voetballen pakt Tom regelmatig zijn racefiets of maakt flinke wandelingen met zijn hond.

Informele sfeer

Korte lijntjes en in een informele sfeer werken is prettig. Vooral dat informele is belangrijk voor
Tom. Gewoon zelf je verantwoordelijkheid nemen en fijn dat iedereen vertrouwen in je heeft. Er wordt niet constant op je vingers gekeken. “Zie je, sociaal is het hé! Geen gekaderde omgeving. Het is een open organisatie, vrij plat. Iedereen denkt met je mee, ook als er iets in de privé sfeer is. Dat is heel prettig. Er is altijd iets mogelijk.”

Zwolle_X-ICT__Marlies_174-Middel-aspect-ratio-185-185

Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Bel of WhatsApp mij!

Marlies van Beesten, HR Adviseur
Telefoon 06 19 36 00 27

Stuur een app

Liever meteen solliciteren?
Wij ontvangen je gegevens graag, bij voorkeur
per e-mail via marlies.van.beesten@x-ict.nl