Onze verhalen

Koffie, Reuring & Dynamiek

Zwolle_X-ICT_041-scaled-aspect-ratio-1290-600

Uitdagingen & goede koffie

Om met de deur in huis te vallen, waarom zou je bij X-ICT moeten solliciteren? Operationeel directeur Frank heeft direct een antwoord klaar: “Als je op zoek bent naar een uitdaging, moet je hier solliciteren. We zijn een bedrijf dat groeit door ontwikkeling. We spelen in op de ontwikkelingen in de markt. Jij groeit hier in mee. Er is ruimte om te groeien in het werk wat je doet. Je weet van te voren niet welke functie je op den duur gaat bekleden. Dat maakt het werken hier zo dynamisch. Er is altijd reuring én goede koffie, niet onbelangrijk om te vertellen. Het is een platte organisatie, niet alles gaat over laagjes. Als je zelfstandig bent krijg je veel vrijheid. Die verantwoordelijkheid moet je dan ook nemen.”

De operationeel manager neemt een slok van zijn koffie en vertelt enthousiast verder: “Het leuke aan het werk bij X-ICT zijn de veranderingen, nieuwe plannen maken en processen onder de loep nemen. Doen we het goed, zoals we het nu doen? Kan het beter? En het team enthousiast maken, die gezelligheid zit er dan goed in. Als je de vloer op komt lopen, hangt er altijd een goede sfeer. Niemand is beroerd om wat voor een ander te doen. Elkaar helpen, korte lijntjes en plezier hebben in wat je doet. Er is altijd tijd voor een grapje tussendoor en kan je bij iedereen aanschuiven voor dat bakje koffie”.

“Elkaar helpen, korte lijntjes en plezier hebben in wat je doet.”
Zwolle_X-ICT_041
Zwolle_X-ICT_108

Theatertechniek als basis voor werken bij X-ICT

Een elektro opleiding is ooit het begin geweest, om uiteindelijk aan het grafisch lyceum in Amsterdam af te studeren. Decor, video-editing, lichtdesign, noem maar op en Frank heeft zijn vakkennis geleerd vanuit de theatertechniek. Als freelancer heeft hij gewerkt op evenementen en heeft daar zijn mensenkennis opgedaan. “Goed kunnen snappen wat iemand bedoelt heeft hem veel geleerd. In zijn vrije tijd fiets hij graag op zijn mountainbike en af en toe helpt hij nog mee bij evenementen. Maar het liefst bezoekt hij ze natuurlijk.

De kennis die hij heeft opgedaan, in onder andere de theatertechniek, past nu goed bij zijn functie. Vertel, wat houdt je werk precies in? “Het werk is veelzijdig. Je doet eigenlijk alles wat ná de verkoop wordt uitgevoerd. Wat wordt geplaatst en zorgen dat het blijft functioneren. Je werkt samen met de werkvoorbereiding, projectleiders, contractbeheer en administratie. Iedereen heeft zijn eigen specialisatie en samen werken we aan een oplossing voor de klant. Het gaat niet alleen maar over verkoop, je wilt de beste oplossing voor de klant.”

Zwolle_X-ICT__Marlies_174-Middel-aspect-ratio-185-185

Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Bel of WhatsApp mij!

Marlies van Beesten, HR Adviseur
Telefoon 06 19 36 00 27

Stuur een app

Liever meteen solliciteren?
Wij ontvangen je gegevens graag, bij voorkeur
per e-mail via marlies.van.beesten@x-ict.nl